Boje i godine na Prologu

ibb

U sklopu 9. Festivala regionalnih kazališta Prolog u subotu, 29. listopada u Kazalištu 21 gostuje Hrvatsko kazalište Pečuh iz Mađarske s predstavom „Boje i godine“.
Riječ je o međunarodnoj suradnji Doma kulture Kristalna kocka vedrine Sisak i Hrvatskog kazališta Pečuh, a predstava se na festivalu nalazi u off programu. Predstavu „Boje i godine“ režirao je Jasmin Novljaković, a glume Vlasta Ramljak, Irisz Nagy, Zoe Hofmann, Szilard Tuboly, Zsolt Molnar i Soma Kerekes.
“Boje i godine” predstava je nastala prema autobiografskom romanu Margit Kaffke, progovara o položaju žene u društvu, položaju žene kao majke, ženi kao manipulatorici u smislu vlastitog napretka u odnosu na muža, koja stavlja sebe u prvi plan da bi na kraju ostale samo boje i godine…
Predstava počinje u 20 sati.
Ulaznice možete kupiti online na www.ulaznice.hr te na blagajni Doma kulture Sisak radnim danom od 15 do 21 sat te vikendom sat vremena prije početka projekcije / programa. Cijena ulaznice je 30 kuna, a za umirovljenike, studente i učenike 20 kuna. Mogućnost rezervacije na broj telefona 044/527-478 ili 044/527-479.

najčitanije