Blues/jazz/country spektakl večeras u Siscia Jazz Clubu!

nn

Već smo navikli da u Siscia jazz clubu uživamo u odličnim koncertima. Jedan takav čeka nas i večeras kad će sjajnom glazbom publiku zabavljati Trio Quattro Bluegrass Band. “Trio Quattro Bluegrass Band je bio bend koji je davnih 90-ih godina obilježio cijelu jednu glazbenu scenu u Sisku, a danas se može reći da jako dobro vladaju scenom gdje se svira country i blues, a i posjećuju mnoge festivale i puno putuju okolo”, rekao je Damir Kukuruzović, koji će večeras i sam nastupiti pred domaćom publikom.
“Za večeras smo Trio Quattro Bluegrass Band, njihovi dragi prijatelji – Adonis Dokuzović, sjajni bubnjar iz Zagreba, Branimir Bogunović Pifa, gitaritička institucija i moja malenkost složili jedan vrlo zanimljiv i atraktivan program koji baštini tradiciju američkog bluesa, countryja, nešto swinga, western swinga…uglavnom imat ćete priliku čuti i violinu i bendžo i akustičnu gitaru…sve u svemu jedan vrlo zanimljiv program”, dodao je Kukuruzović.
Iako karata još nešto ima, interes za ovaj koncert je doista velik, tako da će se sigurno tražiti i sjedeća i stajaća mjesta. No, za sve one koji ne budu imali priliku uživati u ovom odličnom mixu jazza, bluesa i countryja večeras, dobili smo i obećavajuću vijest o skorašnjem koncertu: “Apsolutno, Trio Quattro Bluegrass Band već ima dogovorene neke koncerte i u gradu i na blues festivalima u Hrvatskoj i na drugim festivalima i nadam se da će me voditi sa sobom kao gosta, a naravno da ćemo vrlo uskoro ponoviti njihov koncert i u Siscia jazz clubu”, obećao je Kukuruzović, pozivajući još jednom sve zaljubljenike dobre svirke da večeras od 21h rezerviraju za Siscia Jazz Club.

najčitanije