Besplatna predstava ''Dvije crte plavo'' u Noći kazališta

mradenovic

261020211635229124.jpeg

Vikend pred nama donosi jedanaestu manifestaciju Noć kazališta. U pedesetak mjesta u Hrvatskoj sudjelovat će više od 80 kazališnih institucija i organizacija.
Ovogodišnju Noć kazališta obilježit će Gradsko kazalište Sisak u Sisku izvedbom svoje uspješnice “Dvije crte plavo” koja je nastala u koprodukciji Gradskog kazališta Sisak s Teatrom Puna kuća i Teatrom Exit. Predstava je nastala prema tekstu Rosie Kugli, režiju i dramaturgiju potpisuje Frana Marija Vranković, igraju Sara Moser i Svetlana Patafta.
”Predstava progovara o maloljetničkoj trudnoći tinejdžerice Vite koja se sureće s tim problemom i onda joj se nameće beskrajno puno pitanja što učiniti dalje. Predstava, u konačnici, i ne daje konkretne odgovore. Ona nas vodi kroz tu priču, a o tome ćemo nastojati i nakon predstave porazgovarati s publikom”, rekla je Marijana Barišić iz Doma kulture.
Ulaz je besplatan, a svoju besplatnu ulaznicu gledatelji mogu preuzeti na blagajni Doma kulture KKV Sisak radnim danom od 14 do 20 sati ili sat vremena prije projekcije.
Predstavu Dvije crte plavo možete pogledati u subotu 16.studenog u Kazalištu 21 s početkom u 20 sati.

foto: Teatar EXIT

najčitanije