Besplatna božićna radionica za djecu i roditelje

ibb

261020211635258657.jpeg

U sklopu programa Božić u muzeju, Gradski muzej Sisak za petak, 23.prosinca najavljuje i svoje veliko finale u obliku tradicionalne obiteljske radionice božićnih ukrasa. Radionica je namijenjena djeci vrtićke dobi i učenicima nižih razreda osnovne škole koji će zajedno sa svojim roditeljima/pratiteljima izrađivati ukrase kojima će se okititi muzejsko božićno drvce.
”Svih ovih godina nas je posjećivao i Djed Božićnjak, stoga očekujemo njegov posjet i ove godine s prigodnim darovima za najmlađe sudionike ove radionice” – poručuju iz Gradskog muzeja Sisak, uz napomenu kako ova radionica redovito izaziva veliki interes Siščana te je preporuka da se na vrijeme prijavite za sudjelovanje na besplatnom druženju na kojem ćete sigurno dobiti odlične ideje za izradu novih božićnih ukrasa za svoje božićno drvce.
Radionica počinje u 18 sati u prostoru muzeja u Tomislavovoj ulici. Prijave za sudjelovanje primaju se u muzeju osobno, telefonom na 044/811-811 ili mailom na marijan.bogatic@muzej-sisak.hr.

najčitanije