3. origami kongres ovoga petka u Sisku

imp

261020211635235132.jpeg

Treći origami kongres OKS 2019. održat će se u petak 12. travnja 2019. u Osnovnoj školi 22. lipnja u Ulici Franje Lovrića 27 u Sisku.
Pored origami izložbe posjetitelji će moći pratiti tri natjecanja origamista i sudjelovati u origami radionicama za građanstvo.
Organizator ovog prvog okupljanja origamista Hrvatske s natjecanjem i izložbom je Organizacijski odbor 3. OKS-a na čelu kojeg se nalazi pokretač ovog događaja i dugogodišnja origamistica Nada Tušak iz Siska. Pomoć u organizaciji pruža Turistička zajednica grada Siska, Udruga invalida rada Grada Siska i Tehnička škola Sisak.
origami 9 origami 8 origami 7
Prijave za ovo natjecanje su u tijeku i završavaju u četvrtak 11.travnja u 18 sati. Možete ih poslati na mail nadasisak@gmail.com. Predviđeno je da će biti tri različite dobne kategorije natjecatelja.
Prvo natjecanje je pod nazivom Naj origamist u kojem se možete natjecati je izrada origami modela izrađenog od jednog komada papira na slobodnu temu. Vrijeme izrade je ograničeno na 10 minuta. Najbolji origami tim je natjecanje u izradi modularnog origamija također na slobodnu temu, a vrijeme je ograničeno na 30 minuta. Broj natjecatelja u grupi može biti 2, 3 ili 4. Sav materijal je osiguran. Za vrijeme natjecanja posjetitelji mogu pratiti cijeli proces izrade modela uživo. Treće natjecanje je u letenju origami aviona pod nazivom Leti, leti, avionu moj! Svaki natjecatelj unaprijed izradi 3 aviona za natjecanje od papira dimenzija A4 i donese ih na natjecanje. Cilj je da bačeni avion leti najdalje.

origami 5 origami 3 origami 2 origami 1

najčitanije