Zvjezdano snimanje novog spota Borisa Novkovića

sisakportal-hr

261020211635291898.jpeg

Mnogi ugledni pripadnici domaće lifestyle scene veliku su čast učinili Borisu Novkoviću pojavljujući se u njegovom spotu za novi hit singl Kunem ti se koji je u samo dva tjedna pomeo radijski eter.

Jedan od najuspješnijih i najpoznatijih kantautora i muških vokala u regiji Boris Novković početkom svibnja predstavio je novi singl pod nazivom “Kunem ti se”, u izdanju diskografske kuće Hit Records, a koji je u svega dva tjedna doslovno pomeo radijski eter.

Zbog iznimnog interesa za Novkovićev novi glazbeni izričaj u Hrvatskoj, ali i u cijeloj regiji, nametnula se ideja i za snimanje istoimenog glazbenog spota za novi singl kojim najavljuje izlazak novog album, koji se na tržištu očekuje u rujnu, ali i promociju istog velikim zagrebačkim koncertom sredinom studenog.

Inspiraciju za temu novog glazbenog spota Novković je pronašao u spotu svog glazbenog uzora Paul McCartneya za pjesmu Queenie Eye, u kojem sudjeluju mnoge poznate osobe iz svjetskog showbizza. Na tom tragu Novković je pozvao mnoga utjecajna imena s hrvatske lifestyle scene da se pridruže u realizaciji novog glazbenog uradka, koji je snimljen 25. svibnja u Zagrebu i u režiji Marka Vrdoljaka.

Poznati Hrvati koji su se odazvali Borisu za sudjelovanje u spotu su redom Anica Kovač, Mirko Fodor, Duško Ćurlić, Goran Navojec, Tarik Filipović, Ornela Vištica, Stefan Kapičić, Dalibor Petko, Željko Pervan, Sanja Vejnović, Željko Mavrović, Nikša Bratoš, Ante Pecotić…

Još jedna poveznica sa svjetskim zvijezdama je i selfie fotografija koja je nastala Nokijom Lumijom 1020, na kojoj Boris pozira u društvu svojih slavnih gostiju prema uzoru na najpoznatiji selfie na svijetu koji je izradio Bradley Cooper na Oscarima. Upravo tom fotografijom najavljujemo spot koji će svjetlo dana ugledati 8. lipnja. Jedva čekamo! Isti model mobitela koristila je američka pjevačica Katy Perry tijekom snimanja svog spota za pjesmu «Roar».

«Pjesma je jedna od rijetkih koje pjevam a da nisam autor, to je Ante Pecotić. Prihvatio sam je jer sam je doživio kao da je moja po senzibiltetu i mislim da nosi pozitivnu energiju i opću poruku ljubavi. To smo željeli pokazati i u samom spotu kroz pojavljivanje nekih od najvećih zvijezda koje su svojim pozitivnim stavom i energijom doprinijeli tom ozračju. Želio bih zahvaliti svim mojim dragim kolegicama i kolegama što su se odazvali i odvojili svoje vrijeme u nedjeljno popodne za mene“ – ispričao nam je Boris Novković

„Rado sam se odazvala pozivu za snimanje Borisovog spota jer mislim da se radi o pjesmi koja će definitvno biti veliki hit ovoga ljeta. Također, moram napomenuti kako mi je ovo jedno od najljepših snimanja do sada, lijepo smo se zabavljali, uživali i vjerujem da će gledatelji osjetiti tu dobru i ugodnu energiju dok budu slušali pjesmu i gledali spot“ – rekla nam je Ornela Vištica .

„Mislim da je pjesma Kunem ti se jedna od onih koje će Borisovi fanovi uvrstiti među omiljene. Ima optimističnu melodiju i tekst koji me asocira na odlazak na odmor i putovanje dok je vani lijepo vrijeme. Na snimanju spota vladala je super opuštena atmosfera, moj dio je uključivao interakciju sa Sanjom Vejnović i Stefanom Kapičićem koji su me poticali da pokažem malo glumačkog potencijala, a koliko mi je uspjelo vidjet ćete u spotu“- rekao je Dalibor Petko.

Foto : Igor Šoban