Žena nad ženama Tonyja Cetinskog

sisakportal-hr

261020211635291460.jpeg

Tony Cetinski, glazbenik koji je u 25-godišnjoj karijeri u životopis upisao nebrojeno mnogo hitova, rasprodao sve relevantne dvorane u regiji i već je godinama u samom vrhu regionalne glazbene scene, predstavlja vjernoj publici svoj novi singl „Žena nad ženama“.

Singlom „Žena nad ženama“ Tony najavljuje dugoočekivani studijski album koji će se na policama CD shopova pojaviti na jesen. Zbog provjerenog tima suradnika i autora koji rade na novim pjesmama vjerujemo da će biti dostojan nasljednik „Opet si pobijedila“ iz 2011 godine koji su obilježili hitovi „Opet si pobijedila“, „Zbogom odlazim“, „Kriv“, „Usne ledene“ i „Jednom u životu“, „Zar malo to je“ – koji su u kratkom vremenu zauzeli vodeće pozicije na domaćim i regionalnim radijskim top listama.
Novi singl autorski potpisuju Sonja i Miro Buljan, a pjesma govori o posvemašnjoj predanost osobi koju čovjek voli, osjećaju sreće i bezrezervne zaljubljenosti.

Dugogodišnji Tonyjev suradnik, autor pjesme Miro Buljan o nastanku pjesme je izjavio:
„ Kao skladatelj i kao suradnik Tonyja Cetinskog nakon toliko objavljenih skladbi već donekle znam gdje ćemo ‘kliknuti’, no uvijek treba imati i iznenađujućih rješenja. U slučaju popularne glazbe to je neka svježa melodijska linija ili neka hrabra rima u tekstu. Pratim sve što se zbiva na svjetskoj sceni te radim na svom autorstvu tako da širim obzore kao skladatelj. Za takav pristup glazbi, čovjek mora imati dobru potkovanost u sviranju nekog instrumenta te poznavanje glazbene teorije i širinu svjetonazora radi obuhvaćanja što većeg broja glazbenih pravaca. Kako godine idu, tako imam sve više i više entuzijazma pogotovo kada radim s Tonyjem. Očekivanja i želje svake nove skladbe u suradnji s Tonyjem uvijek su maksimum i ništa ispod toga. Jednostavno smo si nas dvojica još davno postavili ljestvicu uspjeha vrlo visoko. Sljedeći singlovi te nadolazeći album će to, siguran sam, potkrijepiti svojom emotivnošću, slušljivošću i ‘ljepljenjem za srce i dušu’.“