Zeleni ožujak uz domaće Irce

sisakportal-hr

271020211635294533.jpeg

Sredina ožujka već je tradicionalno zelene boje, vrijeme slavljenja Svetog Patricka i pozitivnih vibracija uz zvukove domaćih Iraca s Kvarnera, riječke grupe Belfast Food!

Ove godine Belfast Food slavi 18 godina neprekidnog rada, a svoju punoljetnost obilježit će mini turnejom koja će obići 5 gradova u 5 dana. „Zeleni ožujak“ započinje 13. ožujka u zagrebačkom Vintage Industrial Baru, nastavlja se 14. u Zadru (Q Bar), a slijede splitska O’Hara (15.3.), klub Cult u Murskom Središću (16.3.) i konačno Šibenik, 17.3., u ex-hotelu Krka.

„Naša publika dobro zna što će dobiti na našim koncertima, a one koji to ne znaju, pozivamo da dođu i saznaju!
Imamo novi singl, nabrijani smo na svirku i, sportskim rječnikom rečeno, uzbuđenja neće nedostajati.
Posebno nas veseli što se ponovno vraćamo životu na cesti, kao i kad smo tek počeli – u tih pet dana proći ćemo popriličan broj kilometara, odsvirati pet koncerata u pet različitih gradova. Jednostavno, to je rock and roll“, poručuje Erik Malnar, frontman grupe.

Belfast Food će na ovoj mini turneji promovirati i novi singl „Očekivanja“ kojeg su predstavili na nedavno održanom Zagrebačkom festivalu.
Pjesma najavljuje novi album kojeg bend upravo završava i čije će nove pjesme izvesti uživo na najavljenim koncertima.
Naravno, naći će se tu i stari favoriti za tradicionalnu irsku feštu stoga bend poziva sve stare i nove fanove, uz jedinstvenu poruku: „Protresi ud uz Belfast Food!“

Prije nego što zaplešete na njihovom koncertu, pjesmu “Očekivanj” možete (po)slušati na našem portalu.

)

Singl se legalno može downloadati na Dallasovom web shopu putem download linka.