Započinje sezona lude zabave u Splitu

sisakportal-hr

261020211635291567.jpeg

Legendarni splitski klub O’Hara ove subote, 14.6., otvara još jednu divlju ljetnu sezonu svojim tradicionalnim i najluđim partyjem! Ovoga puta on će proteći u znaku Barrakud festivala koji plažu Zrće okupira odličnim elektronskim zvukom od 9. do 16. kolovoza 2014.

Ljeto nam se kalendarski opasno približava, a tijekom godina je postalo jasno da ono u Splitu službeno ne može započeti bez najluđeg i, sada već tradicionalnog partyja O’Hara Music Cluba. Sezona se ovoga puta otvara na najbolji mogući način – zagrijavanjem za Barrakud festival za koje će se u subotu pobrinuti provjerena splitska Acilectro ekipa.

U O’Hari će se situacija kuhati na dva floora, spremna za invaziju dobrog raspoloženja. Na prvom će tempo birati Pille koji će isto činiti i na samom Barrakudu, a slijedit će ga Lushi, Madezh, Miro, Cid i MJ Suddani. Ostatak ekipe čine Feta, Vice Vicious koji također nastupa na festivalu te DJ Jock, Duda Dudes, TIno Simich i Deeplowmatiq Crew (Daff, dBart, Duje Lalin) koji će svoje electro vratolomije neumorno izvoditi na drugom flooru.

Festivalu koji ove godine slavi svoje treće i najbogatije izdanje, ništa manje ni ne pristoji. Line up predvode Paul Kalkbrenner i Sven Väth, a kroz osam dana posjetitelji će živjeti u sinergiji s vrhunskom glazbom s potpisom Dubfirea, Ellen Allien, Maceo Plexa, Adam Beyera, Guy Gerbera, Art Department, Ellen Allien i mnogih drugih. U tijeku je prodaja ograničenog broja festivalskih i dnevnih ulaznica za stanovnike ExYu zemalja koje se mogu nabaviti preko sustava Entrio.hr.

Partyjati se u O’Hari počinje već od 22 sata, uz upad u iznosu od 30 kuna. Poželjno je ponijeti i kvalitetne sunčane naočale, jer doček prvih jutarnjih zraka sunca u ritmu muzike za ples i kolektivnoj radosti postalo je nepisano pravilo ovog odličnog partyja.