Wolfmother objavio detalje iščekivanog studijskog izdanja "Victorious"!

db

261020211635272411.jpeg

Grammyem nagrađeni rock bend Wolfmother objavio je detalje iščekivanog albuma, koji će nositi naziv ” Victorious “. S novog izdanja ranije je objavljen istoimeni singl te pjesma ” City Lights “, a zadnja u nizu je nedavno objavljena pjesma “Gypsy Caravan”. Album “Victorious” u Hrvatskoj očekujemo 19. veljače.
https://umhr.lnk.to/Victoriouss
” Želimo se vratiti velikom zvuku “, kaže Andrew Stockdale te nadodaje ” Album je balansiranje između vrhunske produkcije i sirove energije samog benda. Divlje je, nabijeno energijom, i…savršeno za velike festivalske pozornice “.
Za vrhunsku produkciju zaslužan je dobitnik 2 Grammy nagrade Brendan O’Brien (Pearl Jam, Bruce Springsteen, AC/DC, Chris Cornell, The Killers…), a album je sniman u Henson Studiu u Los Angelesu. Stockdale je za potrebe snimanja vrhunskog albuma i povratka ‘velikom’ zvuku odlučio dovesti u studio čak dva bubnjara, pa su mu se tako pridružili Joey Waronker (Air, Beck, REM) te Josh Freese (Nine Inch Nails, Bruce Springsteen, A Perfect Circle), dok je Stockdale sam odradio vokalne, gitarske i bas dionice.

najčitanije