Vratile se All Saints!

db

261020211635270342.jpeg

Nakon 12 milijuna prodanih ploča, pet #1 singlova, dva multiplatinasta albuma te dvije BRIT nagrade, All Saints se vraćaju s novim studijskim izdanjem, naziva ” Red Flag “.
Novi album najavljen je singlom “One Strike”, a pjesma je ujedno i podsjetnik na sve što publika voli u vezi četvorke All Saints . ” Kada pišem, razmišljam samo o onome što mi je trenutno u mislima. Nic je prolazila kroz mnogo stvari u to vrijeme ” – objašnjava Shaznay. ” Pričale smo satima preko telefona. Prvih par puta pjesmu sam čula u autu. Nisam mogla prestati plakati jer sam jasno mogla čuti o čemu se radi ” – prisjećaju se ponovnog okupljanja sestre Nicole i Natalie.
Studijsko izdanje ” Red Flag ” nasljeđuje album “Studio 1″ (2006.), a nakon turneje po Velikoj Britaniji, All Saints su mislile da nikad više neće ništa napisati, snimiti ili producirati. ” Nismo ušle na silu u ovo ” kaže Natalie te nadodaje ” I nije se moglo dogoditi u bolje vrijeme “.
” Nedostaje mi druženje s curama. To nas čini sretnima. Ako možeš raditi s najdražim osobama, zašto ne? ” – Shaznay
Najavni singl “One Strike” predstavljen je 19 godina nakon debitantskog singla britanske pop grupe All Saints, a dobio je i prateći videospot:

najčitanije