Vani je „Kuća bez krova“!

db

Dvije godine intenzivnog rada Mile Kekina, rezultiralo je albumom na kojem se nalazi 10 pomno biranih i vrhunski odsviranih pjesama. Autorski i dijelom autobiografski album nastao je pod palicom jednog od najboljih domaćih producenata Denisa Mujadžića Denykena.
Već je prvi singl „Reno 4“ dao naslutiti da će se ovaj album žanrovski uvelike razlikovati od materijala koji Mile Kekin inače izvodi na rock koncertima svog matičnog benda Hladno pivo.
Pjesma „Reno 4“ nekoliko je mjeseci bila na tronu kao najslušaniji singl u Hrvatskoj, a struka joj je dala priznanje nominiravši je prošle godine za Glazbenu nagradu Porin i to u najatraktivnijoj kategoriji – onoj za pjesmu godine!
Uslijedio je „Atlas“ , zatim „Takav par“ čiji će spot biti predstavljen u ponedjeljak 22. 10., ali najveću pažnju dobila je suradnja s Bajagom u pjesmi „Atlantida“ za koju Mile kaže da je to pjesma o „nama iz plemena Azri“.

Još je i prije službenog izlaska albuma pokazan ogroman interes za isti, a prve recenzije dokazuju da se radi o vrlo kvalitetnom materijalu, za koji vjerujemo da će ove godine ozbiljno konkurirati za album godine.
Prije nekoliko dana, Mile je najavio i svoj prvi solo koncert koji će se održati u Vintage Industrial Baru, u četvrtak 29. 11. Sudeći po odazivu na Facebook eventu, interes je već sada ogroman, a s obzirom na ograničeni broj ulaznica, očekuje se da će se tražiti karta više.
Početkom 11. mjeseca album „Kuća bez krova“ izlazi i na vinilu.

rpt

najčitanije