19. studenog izlazi album "The Bridge"

Uskoro novi Stingov album, iduće godine nastupa i u Zagrebu

Sting će u sklopu turneje "My songs" iduće proljeće održati koncert u zagrebačkoj Areni

Legendarni glazbenik Sting iduće godine dolazi u Zagreb u sklopu turneje “My Songs”. Riječ je o bujnom dinamičnom showu koji sadrži njegove najomiljenije pjesme, napisane tijekom slavne karijere ovog 17-strukog dobitnika nagrade Grammy, kako s grupom The Police, tako i kao solo izvođač. Koncert vodi obožavatelje na glazbeno putovanje kroz vrijeme, s hitovima poput “Fields of Gold”, “Shape of my Heart”, “Roxanne” i “Demolition Man” i čini nezaboravan događaj. Obožavatelji također mogu očekivati ​​i pjesme “Englishman In New York”, “Every Breath You Take”, “Message In A Bottle” i mnoge druge Stingove velike hitove.

Koncert će se održati 21. ožujka

Sting je u zagrebačkoj Areni gostovao i krajem lipnja 2012. godine kada je također svirao svoje najveće hitove u originalnom izdanju, prije toga s filharmonijskim orkestrom u studenom 2010, a u pulskoj Areni gostovao je 1997., 2000. i 2017. godine.

Stingov najnoviji album, The Bridge, bit će objavljen u cijelom svijetu 19. studenog i prikazuje njegovu plodnu i raznoliku kantautorsku snagu. Napisan i snimljen u godini globalne pandemije, ova nova zbirka pjesama otkriva Stingova razmišljanja o osobnom gubitku, razdvojenosti, lockdownu i izvanrednim društvenim i političkim previranjima. The Bridge predstavlja različite faze i stilove iz njegove karijere bez premca i crpi inspiraciju iz žanrova kao što su rock n’ roll, jazz, klasična glazbu i folk. Ovaj eklektičan album obilježava tipičan Stingov pop-rock zvuk, koji se posebno dobro čuje na uvodnoj rock salvi “Rushing Water” i novi indie-pop zvuk na “If It’s Love“.

najčitanije