Uskoro novi album Ivane Radovniković

sisakportal-hr

271020211635294725.jpeg

Ova godina rezervirana je za Ivanu Radoviković, pjevačicu koja se na našoj sceni svrstala uz bok najemitiranijim izvođačima, te koja upravo ove godine obilježava svojih prvih deset godina karijere.

Nakon uspjeha sa prošlom pjesmom ”Tako rijetko si tu”, sa kojom je čak pet puta bila na prvom mjestu službene nacionalne top liste HR TOP 40, probila je led i sa sigurnošću nastavila sa pisanjem autorskih pjesama.

Uz pomoć Stjepana Markovića, Ivana je došla do kraja rada na svom novom, trećem studijskom albumu, koji se u prodaji očekuje već tijekom sljedećeg tjedna.

S albuma su već predstavljene pjesme – Danas igraš sam, Tako rijetko si tu i Traje noć, a vrijeme je došlo i za novu pjesmu ‘Jutrom sve prestaje’ kojom najavljuje i službeni izlazak albuma.

Nova pjesma, čija je premijera danas , u Glazbenom showu Dalibora Petka, na Narodnom radiju, predstavit će i jednu zanimljivu suradnju.

Naime, u pjesmi gostuje sve poznatiji djevojački zbor Mozartine.

Već godinu za godinom Mozartine ostvaruju niz uspjeha u suradnji sa domaćim i stranim izvođačima, te su osim u Hrvatskoj priznate i u svijetu, a u samo zadnjih par godina nastupale su u Americi, Austriji, Belgiji, Engleskoj, dok u svibnju putuju u Švedsku. Mozartine ove godine obilježavaju 15.-tu obljetnicu postojanja, a na ovu suradnju pristale su sa velikim oduševljenjem, te će tako na predivan način obilježiti jubilarnu godinu.

– Drago mi je što nakon svih uspješnih singlova s velikim veseljem mogu najaviti i ovaj meni jako poseban iz više razloga. Osim što pjesmom “Jutrom sve prestaje” najavljujemo izlazak novog albuma, čast mi je predstaviti suradnju s djevojkama čiji su glasovi pravi dar s neba. Čim smo složili pjesmu odmah mi je palo na pamet da ih pozovem da udružimo snage na ovoj snažnoj baladi. Suradnja je bila vrlo zabavna i opuštena, a cure zaslužuju sve komplimente kojima ih se obasipa pri svakoj izvedbi. Ova pjesma ne govori samo o ljubavi, ona šalje poruku i pokazuje da žene imaju vrlo bitnu ulogu u našoj domaćoj glazbi te pridonose njenoj kvaliteti. – rekla je Ivana Radovniković.