UEFA i David Guetta poslali poruku zahvale fanovima diljem svijeta!

db

261020211635269788.jpeg

UEFA i svjetski poznati DJ te glazbeni producent David Guetta, potvrdili su da je preko milijun fanova snimilo svoje glasove za pjesmu ‘This One’s For You’ koja će biti službena himna nogometnog prvenstva UEFA EURO 2016.
U prosincu 2015. godine, UEFA-in ambasador David Guetta pozvao je glazbene i nogometne obožavatelje da se udruže i zajedno s njim snime svoje glasove koji će biti uvršteni u pjesmu ‘This One’s For You’. Preko milijun glasova snimljeno je putem online aplikacije koju je kreirala UEFA.
“Hvala jednom milijunu fanova koji su snimali zajedno sa mnom – bila je to suradnja kao niti jedna do sada. Htio sam isprobati nešto vrlo posebno te na taj način obožavatelje postaviti u samo srce službene pjesme UEFA EURO 2016. Kada sam poslao poziv da snimaju zajedno sa mnom, nisam znao kakva će biti reakcija, ali njihov odaziv i njihova potpora diljem svijeta je zaista čudesna. Sada mi još samo preostaje da sve to smiksam‘’ – rekao je Guetta.
Pjesma ‘This One’s For You!’ će biti objavljena ovog proljeća, a David Guetta će ju izvesti uživo 9. lipnja na besplatnom koncertu u samom centru Pariza, na Champ de Marsu, u sklopu ceremonijalnog otvaranja i zatvaranja prvenstva. Pjesma će cijelo vrijeme biti uključena u turnir. Dijelovi koje su snimili obožavatelji bit će iskorišteni za slavlje svakog gola. Što znači da će obožavatelji iz cijeloga svijeta biti uključeni u kreiranje atmosfere na stadionima.
UEFA-in direktor marketinga Guy-Laurent Epstein je nadodao: ‘’Oduvijek smo znali da postoji poveznica između glazbe i nogometa. Ona se nalazi u njihovom zajedničkom DNA-ju, odnosno zajedničkom okidaču, a to su snažne emocije koje oboje bude kod ljudi. Ova suradnja je pokazala koliko je ta pozvenica zapravo snažna. David Guetta je jedan od najobožavanijih glazbenih producenata na planeti, a sada su i obožavaljima diljem svijeta dobili priliku da sudjeluju u kreiranju onoga što će biti jedna vrlo posebna atmosfera na ovogodišnjem turniru. Ove godine EURO će biti najveći ikad, sudjelovat će 24 tima, a pratit će ga preko 2 milijarde fanova. Stoga je ovo nešto svarno posebno.’’
UEFA EURO 2016 započet će u petak 10. lipnja u 21 sat nogometnom utakmicom Francuske protiv Rumunjske na stadionu Saint-Denis. Službenu pjesmu prvenstva koju je producirao upravo David Guetta, bit će objavljena u svibnju.
David Guetta je najprodavaniji DJ/glazbenik na svijetu, a u svojoj bogatoj karijeri surađivao je s brojnim glazbenim zvijezdama među kojima su Akon, The Black Eyed Peas, will.i.am, Fergie, Kelly Rowland, Madonna & Lil’ Wayne, Kelis, Kid Cudi, Estelle, K’Naan, LMFAO, Flo Rida, Rihanna, Sia, Nicki Minaj, John Legend, Usher, Emeli Sande…
Od 2007. godine, Guetta je zvijezda koja niže same superlative s preko 55 milijuna fanova na Facebooku i 4 milijuna ‘’followera’’ Instagramu. Prodaja njegovih albuma broji se u preko 9 milijuna primjeraka, singlova 40 milijuna, 2 milijarde stremova na glazbenim platformama poput Deezera, 4,3 milijarde službenih pogleda na YouTubeu, a uz sve glazbena industrija ga je za njegov rad nagradila oko 23 puta.

najčitanije