U Sisku uskoro „3 Cities Blues Festival“

Woodoo Blues 2023

U Sisku ovoga mjeseca imamo priliku i zadovoljstvo ugostiti dva vrhunska benda iz SAD-a i Ujedinjenog Kraljevstva, pojačana domaćim snagama blues/rock I regionalnim zvjezdama bluesa. Na pozornici sisačkog Voodoo bara nastupit će The Achievers, Crooked Eye Tommy, The Bad Week i domaće snage  blues/rocka, Bluzy Threesome iz Siska, polufinalisti International Blues Challengea u Memphisu 2020. Godine. Pred vama će predstaviti svoj album prvijenac “The Unknown Road “.

 

Crooked eye Tommy, duo iz Nashvillea zanat je kovao u Santa Clarita Valleyju u Kaliforniji, dobitnici su Josie blues Awards 2023 i višegodišnji finalisti  international Blues Challengea u Memphisu.  Svirat će i  The Achievers, petorka moćnog soul blues izričaja iz Ujedinjenog Kraljevstva I UK blues awards nominee 2022. sa četiri izdana albuma i polufinalom International Blues Challengea 2020, koja je s razlogom dobila nadimak Beatles from Beale street.

 

Uz njih na binu se penje zlatni gumb Supertalenta, nevjerojatna trojka iz Novog Sada, The Bad Week, koju je publika već itekako upoznala po genijalnoj energiji i albumu “So it was’.

 

 

U iščekivanju ovog mini spektakla, unutar tri dana, posjetit će tri grada.

Prvi dan u četvrtak 13.7. The Achievers, Crooked Eye Tommy, The Bad week i Bluzy Threesome dijele binu u Voodoo baru u Sisku.

Drugi dan u petak, Crooked Eye Tommy i Bluzy Threesome nastupaju u Horn Pubu u Virovitici, dok The Achievers I The Bad Week nastupaju u Route 66 u Zagrebu.

Treći dan u subotu Crooked Eye Tommy nastupa u Route 66 u Zagrebu, a u Horn Pub dolaze The Achievers i The Bad Week.

 

najčitanije