Tony Cetinski i Stole 'Dom', glazbena posveta domu'!

db

“Dom” je novi singl i uspješna suradnja dvojca, Tony Cetinski i reper Marin Ivanović Stole.

Pjesma je u cijelosti emotivna posveta domu, ma gdje se čovjek u tom trenutku nalazi. Riječ je o staroj skladbi čiju glazbu potpisuje Guido Mineo, tekst Robert Pilepić, dok joj je novi aranžman i produkciju udahnuo Bojan Šalamon Shalla.

Stihovi umjesto klasične ljubavne žudnje, jasno i nedvosmisleno aludiraju na žudnju za zemljom, kućom, domom.

Ideja za pjesmu, potekla je od Tonyjeve supruge Dubravke, a želja je bila da se na neki način potakne ljude da ostanu u svojim zemljama, umjesto da odlaze. Sada nakon cijele ove situacije sa koronom, pjesma nosi pozitivnu energiju, širi ljubav prema domovini i samim ljudima.

U ovoj zemlji
I u srcu mom,
tvoj je dom

Tu gdje proljeće stiže
nakon jesenje kiše
Tvoj je dom…., u ovim se riječima svatko od nas bez problema pronalazi.

‘Veseli me suradnja sa Stoletom, kao i sama činjenica da publici predstavljamo pjesmu protkanu ljubavlju i čežnjom, za nečime što nam je svima bitno – a to je dom. U ovim vremenima, upravo nam je dom svima bio ‘sigurna luka’. Dragi moji uživajte, kao i što smo i mi, dok smo na njoj radili.’, Istaknuo je ovom prigodom Tony.

‘Sretan sam što me Toni pozvao za gosta baš na ovoj pjesmi. Surađivali smo i prije petnaest godina na mom albumu “Stole”, za pjesmu “Balkanska ruta”.

U ovo vrijeme ljudima je više nego potrebno slušati glazbu, koja ih motivira da unatoč svim situacijama koje su nas sve zatekle, nađemo motivaciju i ljepotu u svakodnevnim stvarima koje nas okružuju! Volio bih da ovo mladima bude motivacija za ostanak u našoj zemlji.’, poručio je Stole.

najčitanije