The Struts najavljuju iščekivani studijski album!

db

Engleski bend The Struts objavio je novu pjesmu, naziva ” Dirty Sexy Money “, te ujedno najavljuje i novo studijsko izdanje “Everybody Wants”, koje u Hrvatskoj očekujemo 4. ožujka !
https://umhr.lnk.to/DirtySMoneyPR
Iščekivani studijski album naslijedit će EP izdanje “Have You Heard” (2015.), predvođeno izuzetno uspješnim singlovima “Could Have Been Me” te “Kiss This”. Izdanje ” Everybody Wants ” donosi 13 pjesama, među kojima će se naći i one s prošlogodišnjeg EP izdanja, kao i nova – ” Dirty Sexy Money “.
Momcima su na iščekivanom studijskom izdanju pripomogli Ray Hedges (Bryan Adams, Ronan Keating) te Nigel Butler , kao i Gregg Alexander – producent, tekstopisac i bivši frontman grupe New Radicals. Osim sjajnim suradnicima, kao i velikom bazom fanova, The Struts se mogu pohvaliti i otvaranjem koncerta The Rolling Stones-a.
Porijeklom iz Derbya u Engleskoj, The Struts su trenutno stacionirani u Los Angelesu, a za vrijeme jednog od intervjua, na pitanje kako bi se osjećali da dijele pozornicu s umjetnicima poput Beyonce, budući da su to već imali prilike raditi sa Stonesima, odgovorili su: ” Sve je to isto. Naravno, svaki put je velika čast, ali nisam zadovoljan. Želim biti ‘veći’. Dok se to ne dogodi, to je samo još jedan dan osvajanja publike. “

najčitanije