"Summertime" - prvi singl sisačkih akustičara kao najava novog albuma

sisakportal-hr

261020211635285252.jpeg

Za prvi singl s drugog albuma “Songs for bad weather“, grupa Hari & Fat sons je izabrala pjesmu “Summertime“. I ovoga puta, Hari & Fat sons su ostvarili suradnju s nizom glazbenika. Tako se na aktualnom singlu „Summertime“ osim članova grupe, pojavljuju i Ante Prgin Surka (Ljetno kino) na trubi i perkusijama, Dinko Tomljanović (The Bambi Molesters) na lap steel gitari, te Stanislav Kovačić (Stampedo) na bas gitari.

Haris Ćehić, siščanin s privremenom zagrebačkom adresom, okupio je bend za projekt „Hari & Fat sons“ želeći snimiti autorski akustični materijal, u jesen 2011.godine. Dosad je s bendom objavio album „Green line-red line“, koji je dobio vrlo dobre kritike i publike i struke.

Ova topla i sjetna pjesma predivne melodije, vratiti će mnoge u sretne dane ljeta i tako nas izbaviti iz zimske depresije.

Album (EP) „Songs for bad weather“ izlazi početkom 2015. godine, sadržavati će pet autorskih pjesama. Ilustraciju omota albuma i singla je napravio Vadim Georgiev, umjetnik iz Sankt Petersburga, a Dinko Medved je urednik omota.

Pjesmu „Summertime“ možete besplatno skinuti na slijedećem linku u wave ili mp3 formatu:

https://hariscehicmusic.bandcamp.com/track/summertime

najčitanije