Sreća Gibe i Olivera na broju jedan!

db

261020211635267660.jpeg

Oliver i Gibonni predstavljaju novi singl, duet „Sreća“ sa zajedničkog albuma „Familija“. Album je objavljen u travnju i u svega dva mjeseca ostvario je dijamantnu nakladu.

Glazbenici koje uz veliko prijateljstvo vežu i brojne glazbene suradnje i međusobna gostovanja na koncertima posljednji duet objavili su prije 22 godine.

Singl „Sreća“ ukratko je predstavio sam autor: „Tema ove pjesme je malo kao hod po tankom ledu jer je u biti autoironična, ali sad slušam komentare prijatelja, publike i vidim da će ju svatko shvatiti na svoj način“, našalio se Gibo pa nastavio: „Uvik je to posebno iskustvo snimiti duet s Oliverom zato jer ima vokal prepoznatljiv među milionima izvođača i svaki put unese sebe u pjesmu kao da je njegova.Obojica smo stvarno zadovoljni kako je ovo ispalo. Imao sam priliku nekoliko puta izvesti ‘Sreću’, doduše sam na koncertima i na prvi start teme, melodije publika odmah reagira, znaju tekst, prijatno me to iznenadi.“

Sve pjesme na albumu napisao je Gibo, a album je nastajao malo na Korčuli, malo u Splitu, kroz dvije godine druženja, dugih razgovora i puno glazbe.

Skladbe s albuma već su dobro poznate publici, a prvi zajednički koncert kojim će Oliver i Gibonni promovirati zajednički album održat će se 27. kolovoza u pulskoj Areni. Dva i pol mjeseca uoči koncertog datuma rasprodan je cijeli kontigent ulaznica za fan pit, a pred rasprodajom su i tribine.

Publika je potvrdila da s nestrpljenjem iščekuje ovaj koncertni spektakl, a Oliver i Gibonni obećali su na koncertu, uz pjesme s albuma „Familija“, izvesti i brojne druge pjesme kojima su obilježili živote svoje publike.

Za kompletnu domaću top listu Radio Siska, možete glasati mailom na glazba@radiosisak.hr.

TOP 10 emitiramo petkom od 17,05 do 18,00 sati na 89,4 & 93,1 MHZ !

TOP 10 poslušajte i na našem You Tube kanalu.
TOP 10:
1) SREĆA – Gibonni & Oliver

2) DIBIDUS – Hladno pivo
3) IRSKA – Postolar Tripper
4) VRIJEME ŽIVOTA – Pavel

5) GLUPOST – S.A.R.S. ft. Ničim izazvan
6) BORAC – Šank
7) TIJELO PAMTI – Elemental
8) LJETO BEZ NAS – Mangroove

9) FIŠ – Kandžija & Gole žene
10) SUSJEDA – Mjuzikl

najčitanije