Sjajne Mozartine objavile novi singl!

db

261020211635268547.jpeg

Pjevački studio Mozartine na vrhuncu sezone radi punom parom. Zagrebačke Mozartine koje su svojim klasičnim repertoarom osim Hrvatske osvojile i svijet proputovavši proteklih godina kroz gradove Bruxelles, London, Stockholm, Varšavu, Budimpeštu, Anconu, Beč, Graz, Pariz, New York i dr. trenutno su više okupirane pop-rock glazbom.
Naime, nakon odličnih suradnji s Damirom Urbanom na pjesmi „Glas jeka“, Nenom Belanom na pjesmi „Rijeka snova“, Ivanom Dečakom iz grupe Vatra na pjesmi „Bilo je dobro dok je trajalo“, Davorom Gopcem na pjesmi „Nebo“, te obrade Gibonnijeve pjesme „Vrata do nas“ malo „žešći“ zvuk prekrasnih glasova Mozartina moći ćete slušati na njihovom šestom albumu koji je u pripremi za izlazak, a na kojem će se uz ove moći pronaći i mnoge druge pop-rock obrade hrvatskih estradnih izvođača.
Kao uvod izlasku albuma, Mozartine su objavile i novi singl, pjesmu „Trag u beskraju“.

Inače, Mozartine nakon niza uspješnih ovogodišnjih koncerata u Chicagu, Napervilleu, Grand Havenu, Detroitu, Bostonu, New Yorku i Newarku, u suradnji s udrugom SVE za NJU organizira humanitarni koncert u KD Vatroslava Lisinskog u nedjelju 05. lipnja na kojem će nastupiti uz orkestar Acoustic project i band. Koncert je dobrotvornog karaktera, a sva sredstva od prodaje karata namijenjena su udruzi SVE za NJU. Ovaj prepoznatljiv zbor svojstven po jedinstvenim obradama, na koncertu će nastupiti uz dio glazbenika s kojima je snimio suradnje te će zasigurno, kao i svaki puta do sada, publici pružiti jedinstveni doživljaj glazbe.
Mozartine se ubrzano pripremaju i za nove inozemne projekte te su u najavi dvije međunarodne kulturne suradnje, dolasci izvrsnih zborova iz Litve i Kanade Mozartinama, odnosno svim Zagrepčanima u goste. Koncert klasične glazbe sa zborom Vilniaus chorino dainavimo mokykla Liepaites iz Litve u HGZ-u 12. lipnja već je duže vrijeme rasprodan, a Mozartine i goste moći ćete čuti u Rovinju, Funtani, Splitu, Trogiru, Samoboru i Zagrebu u Bazilici srca Isusova kroz lipanj i srpanj, o čemu više informacija kasnije.

najčitanije