Sisački projekt u eteru radijskih i TV postaja

imp

251020211635198765.jpeg

Pjesma “Oprosti mi” koju izvodi mlada Tuhljanka Lea Tušak, a koju ovih dana susrećemo u eteru mnogih radijskih i TV postaja, kao i na internetskim platformama – ustvari je većinki sisački projekt.

Lea-9 Lea-7

Naime glazbu i tekst potpisuje Siščanin Dalibor Pirc (Tomislav Bralić & klapa Intrade, Klapa Kolapjani Mladen Grdović, Gospodari snova, Obećana zemlja…),
naslovnicu i press fotografije napravio je Siščanin Igor CC Kelčec, a režiju i snimanje spota potpisuje također Siščanin Vjeko Akrap.

Lea-1 Lea-2

“Ovu pjesmu nazivam svojim prvim čudom”, rekla je Lea Tušak povodom objavljivanja svojeg prvog singla “Oprosti mi”. Leu poznajemo iz popularnog showa Zvjezdice gdje je u prvoj sezoni izazvala ovacije publike i struke. Tada je Vanna rekla već nakon drugog otpjevanog stiha da više ništa ne mora otpjevati jer je odlična, a pohvalila je i njezin gard na pozornici. A šest godina nakon ta “drska mala”, kako su je proglasili u žiriju, još se više ohrabrila i stupila na glazbenu scenu krupnim korakom, odnosno sjajnom pop pjesmom “Oprosti mi”.

https://www.youtube.com/watch?v=CZWvnMCFbnc

“Pjesma je u meni probudila jedan dio za kojim sam cijelo ovo vrijeme tragala. U trbuhu osjećam leptiriće i toliko sam sretna da je to teško objasniti bilo kome. Nevjerojatno je koliko je ova pjesma rađena po meni, svaki stih, melodija. Sve sam to ja”, rekla je.

Pred Leom su još veće i važnije godine, stoga ne sumnjamo da će pjesma “Oprosti mi” pronaći svoje mjesto kod publike, a odlični komentari i gotovo 100.000 pregleda na YouTubeu samo tome svjedoče.

najčitanije