Sisačka DJ-ica Maja PA i glazbena etiketa Blacksoul Music nominirani za nagradu Ambasador!

db

261020211635209602.jpeg

Publika do 29. veljače 2020. godine ima priliku putem linka http://www.ambasador.hr/online-glasanje on line glasati za nagradu Ambasador, prvu specijaliziranu nagradu te vrste u Hrvatskoj. Nagrada Ambasador se dodjeljuje akterima elektroničke scene za ostvarenja u proteklih godinu dana.

Publika do 29. veljače 2020. godine ima priliku on line glasati za nagradu Ambasador, prvu specijaliziranu nagradu te vrste u Hrvatskoj. Nagrada Ambasador se dodjeljuje akterima hrvatske elektroničke scene za ostvarenja unutar granica Hrvatske i na inozemnom tržištu u proteklih godinu dana.
Za četvrtu nagradu Ambasador, 65 članova struke nominiralo je 175 projekata i izvođača iz čitave regije, Maja PA iz Siska je nominirana za najbolju DJ-icu godine po izboru struke, a Blacksoul Music za hrvatsku etiketu godine.

Za sve nominirane projekte i izvođače, sudionici i ljubitelji elektroničke scene mogu glasati putem linka http://www.ambasador.hr/online-glasanje do 29. veljače 2020. godine u 23:59 sati, a pobjednike će proglasiti Nadzorni odbor po završetku glasanja.

Svečana dodjela nagrade Ambasador Elektroničke glazbe za ostvarenja u 2019. godini, koju organizira udruga Klubska kultura, po prvi puta će se održati izvan Zagreba, u Pogonu kulture u Rijeci, 19. ožujka 2020. godine u sklopu „Mjeseca glazbe“ kao dio programa Europske prijestolnice kulture.

Ambasador je više od nagrade, prerastao je u zajednicu od 300 profesionalaca okupljenih na svojevrsnoj platformi za poticanje novih projekata, programa i autora. Nagrada odaje počast najboljim festivalima, klubovima, glazbenicima i plesnim destinacijama, uključujući elektroničku glazbu aktivno u centar kulturnih tokova Republike Hrvatske i čineći je prepoznatljivim segmentom vrijednim pažnje i institucionalne podrške.

najčitanije