Severina objavila novi singl "Alcatraz"

sisakportal-hr

271020211635294106.jpeg

Severinin novi singl “Alcatraz” objavljen je danas na Severininoj Facebook stranici gdje Severina broji preko 710 tisuća obožavatelja.

Alcatraz je prvi singl sa 13. albuma koji će izaći krajem godine. Pjesmu je napisao Miloš Roganović koji zajedno sa Filipom Miletićem stvara Severinin novi album. Režiju spota koji je minimalistički, gdje se isprepliću dvije emocije, jedna strasna i druga rezignirana napravio je Viktor Drago, Severinin dugogodišnji suradnik i prijatelj.

“To je prekrasna pjesma o ženi koja ne želi odustati od svoje ljubavi, koja se za nju do kraja bori čak i kad je to na njenu štetu. Severina je to iznijela onako kako rijetko tko umije i siguran sam da će njena emocija dirnuti mnoge”, kaže autor Miloš Roganović.

Severina o pjesmi kaže: “Ova pjesma je kao žena, emotivna, ali snažna i govori o beskonačnoj ljubavi. Alcatraz, kao kazna, ali i kao spas, jedna je od onih pjesama gdje će me publika nadglasati.” Redatelj spota, Viktor Drago o novoj (staroj) suradnji kaže: “Spot odiše otuđenjem i samoćom. Severina kao glamurozna heroina daje emociju žene zatočene u vlastitim mislima i emocijama bez mogućnosti komunikacije s vanjskim svijetom.”