Severina - "Dobrodošao u klub - live"

sisakportal-hr

261020211635284935.jpeg

Severinina spektakularna turneja „Dobrodošao u klub“, kojom je osvojila najveće regionalne koncertne pozornice, konačno je dočekala svoje DVD izdanje.
Dugoočekivani DVD donosi snimku zagrebačkog koncerta održanog 11. Svibnja prošle godine u Areni, u trajanju od preko dva sata. Redatelj turneje bio je Tomaž Pandur, dok režuju DVD-a potpisuje Peđa Marković. Uz DVD, izdanje ‘Dobrodošao u klub live’ kao bonus donosi i CD sa 18 live izvedbi Severininih najvećih hitova, kao što su ‘Italiana’, ‘Uzbuna’, ‘Gas, gas’, ‘Ja samo pjevam’, ‘Brad Pitt’ i mnogi drugi.

DVD/CD izdanje ‘Dobrodošao u klub live’ u prodaji će se naći od četvrtka 11. Prosinca, u izdanju Dallas Recordsa, po cijeni od 59,90kn, na kioscima Tiska i Tisak Media centrima, u Dallas Music Shopovima, te u drugim glazbenim dućanim.
Medijski partner izdanja je RTL Televizija.

Turneja ‘Dobrodošao u klub’ krenula je 23.3.2013. iz Rijeke i obišla najveće gradove u regiji, od Ljubljane i Zagreba, do Beograda, Sarajeva i Skoplja između ostalih. Vrhunska produkcija scene, zvuka, svjetla, u kombinaciji sa plesnim koreografijama i, kao i uvijek, nadahnutim Severininim izvedbama uživo, potvrdila je da su njezini nastupi uz bok onima svjetskih zvijezda, a za svaki od koncerata tražila se karta više.

Uoči objave novog LIVE DVD/CD-a, Severina je predstavila istoimeni videospot „Dobrodošao u klub“ koji pruža uvid u novi materijal.

Redatelj videospota je Tomaž Pandur, a redatelj video snimke je Peđa Marković.

najčitanije