Senzacija s riječkog Korza

sisakportal-hr

261020211635290947.jpeg

Nakon dugogodišnjeg sviranja po ulicama, “senzacija s riječkog korza” Dominik Heštera, konačno je dobio “kuću” za svoju glazbu te je pod etiketom Dallas Recordsa predstavio prvi single “Only One”.

“Only One”, pravo je osvježenje u radijskim eterima i daje naslutiti u kojem smjeru Dominik želi ići sa svojom karijerom.

Producent pjesme i autor aranžmana je Vava, koji se Dominiku na snimanju ove vedre ljubavne pop-rock pjesme pridružio na lap steel gitari.

Tu su i Sandro Bastiančić na bas gitari, Vladimir Tomić (Moskva) na električnoj gitari te Bobo Grujičić (ex Grad, Belfast Food…) na bubnjevima.

Sve u svemu pravi ‘dream team’ RI Rock scene, koji je odlučio dati podršku ovom mladom talentiranom kantautoru.

Dominikova priča, naime, krenula je prije nekoliko godina kad je, kao mladi i ambiciozni kantautor prekrasnog glasa, u potrazi za snom i trbuhom za kruhom iz malog sela pored Garešnice otišao u Rijeku, grad rocka, kako bi dokazao sebi i okolini da može sam uspjeti kao glazbenik!

U Rijeci je svirao na Korzu i oduševljavao prolaznike, što mu je osiguralo nastupe po svim klubovima u Rijeci, Opatiji, ali i u rodnoj Garešnici.

Iako je u Rijeku stigao bez ičega, gotovo sve što je zarađivao na ulici potrošio je na instrumente, pojačala i mikrofone, sve kako bi na što bolji način interpretirao pjesme koje je izvodio.

Za vrijeme svirke na ulici mladog kantautora primijetili su Vlado Simcich Vava i Sandro Bastiančić (En Face) i odlučili mu pomoći u ostvarenju glazbene karijere.

Spojili su ga s glazbenikom i producentom Matejom Zecom (Let 3) koji je s Dominikom snimio nekoliko pjesama, a jedna od njih je i “Only One”.

Skromni Dominik pravi je dokaz dokaz da se snovi ostvaruju svima koji to doista žele i spremni su u ostvarenje tog sna uložiti sve što znaju i imaju!

Foto: Carmela Žmirić