SASSJA dolazi rasplesati publiku INmusic festivala!

pm

261020211635281140.jpeg

Sanela Halilović, poznata kao SASSJA, jedna od rijetkih ženskih MC-a u regiji predstavit će se na INmusic festivalu!

Odlično joj “leže” dub i reggae, a rime i beatovi su joj pitki i zarazni zbog čega je već pronašla put do šire publike. Njezinu energiju prepoznali su Edo Maajka, Frenkie, DJ Soul i cijela ekipa tuzlanskog FMJAM-a koji je prihvaćen kao jedan od najznačajnijih pokretača alternativne glazbene scene u ovom dijelu Europe. Prvu pjesmu snimila je 2010. godine, a do danas je snimila desetak singlova eksperimentirajući s reggaeom, dancehallom i dubstepom. Nakon zapaženog uspjeha s pjesmom “Clash”, nedavno je u duetu s Mirelom Priselac Remi snimila spot za singl “Etikete”. Singl “Etikete” premijerno je emitiran u šest zemalja regije: Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji, BiH, Crnoj Gori i Makedoniji, a u samo mjesec dana postao je hit na Youtubeu te dospio na glazbene ljestvice diljem regije.

U ožujku ove godine, pod okriljem Menarta je izdala svoj prvi album “Taktički praktično”. Po slušanosti putem online glazbenog servisa, album je u roku 24 sata dospio na prvo mjesto. Sudeći po izvrsnim reakcijama i recenzijama, Sassja albumom prvijencem osvaja publiku, ali i mnoge glazbene kritičare.

Sassjini zarazni stihovi i beatovi dancehalla, ska, reggaea i duba pokrenut će i rasplesati sve prisutne! Ove godine, ženske snage će na jedan dan preuzeti INmusicov Hidden stage!

Jubilarno izdanje INmusic festivala uveličat će Florence + the Machine, FFS (Franz Ferdinand & Sparks), Placebo, Paolo Nutini, Of Monsters and Men, La Roux, Black Rebel Motorcylce Club, Death Cab For Cutie, Future Islands, Frank Turner, Eagles of Death Metal, Kate Tempest, Aziza Brahim, Batida, Halka, Jonathan, Repetitor, Sassja i mnogi drugi.

Festivalske ulaznice po povoljnijoj cijeni od samo 299 kuna za sva 3 dana se mogu kupiti još samo do 17. travnja.

INmusic festival organizira se od 22. do 24. lipnja 2015. godine uz potporu Ožujskog piva kao powered by sponzora te OTP banke koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu. Festivalske ulaznice za deseto izdanje INmusic festivala po cijeni od samo 299 kuna mogu se nabaviti do 17. travnja. Svoje ulaznice možete kupiti putem INmusic Webshopa, u Dirty Old Shop-u u Zagrebu te u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj.

najčitanije