Reality Check Dubravka Jagatića od sada i na Radio Sisku!

Izrezak

Glazbena radijska emisija „Reality Check“ od početka prosinca emitira se i na frekvencijama Radio Siska. Emisiju uređuje i vodi Dubravko Jagatić, slobodni novinar, glazbeni kritičar, urednik, promotor i pisac.

 

Reality Check je vrsta infotainment programa koji je nastao iz želje i potrebe da se što veći broj hrvatskih muzičara probije do publike ali i da publika, putem radio stanica i raznih platforma i društvenih mreža upozna s njihovom muzikom. Jagatić već više od  35 godina prati hrvatsku i regionalnu muzičku scenu i ističe kako je ta scena izuzetno sadržajna, raznolika i uzbudljiva. Unatoč toj činjenici, velika većina tih istih izvođača sa svojim pjesmama ne dospije do slušatelja iz raznoraznih razloga.

„Bez obzira na muzičke žanrove, jezik na kojem pjevaju, nečiji status, osobne interese ili trendove, u tjednom ritmu ću predstavljati najnovije pjesme iz Hrvatske i povremeno iz susjedstva. Bit ću svojevrsni vodič kroz scenu svima koji žele saznati kakvo je stvarno stanje na hrvatskoj muzičkoj sceni: tko puni klubove, tko ima novi singl, tko je upravo krenuo na veliku europsku turneju, tko je na putu da postane poznat širom svijeta, tko je pri kraju karijere, a čiju karijeru koja je tek počela treba pratiti“, pojašnjava Jagatić.

 

Reality Check nastao je u produkciji Multimedijalne platforme 808 gdje se originalno emitira te reemitira u programima lokalnih radio stanica, na YouTube kanalu, Mixcloudu, uz najavu emisija u tjednom ritmu putem Facebooka, Instagrama i TikToka.

 

Grupi radijskih postaja Radio 101, Radio Rab, Radio Ogulin, Radio Unidu, Radio Rovinj FM, Radio Grude, Radio Prkos,  Radio Eurostar, Radio Pitomača te Radio 92FM, sada se pridružuje i Radio Sisak!

 

Slušajte Reality check srijedom od 20:00 sati na 89,4 i 93,1 MHz te putem našeg online streama!