Queen, Adam Lambert i Celeste Barber u veljači na koncertu za pomoć Australiji

db

261020211635210413.jpeg

Britanski rock band Queen, američki kantautor i glumac Adam Lambert, australski pjevač Guy Sebastian i niz poznatih glazbenika nastupit će u veljači u Sydneyu na koncertu za pomoć Australiji.

Australska komičarka Celeste Barber, koja je na Facebooku već prikupila 50 milijuna australskih dolara (26,69 milijuna funta) pomoći, 16. veljače vodit će koncert “Fire Fight Australia-Concert for National Bushfire Relief” u trajanju od devet sati na najvećemu sydneyskom stadionu, ANZ Stadiumu.

Britanski rock band Queen i Adam Lambert, koji na istome mjestu nastupaju večer prije, donirat će već postavljenu scenu za koncert 16. veljače, a profit od prodanih karata i donacija namijenjen je australskim vatrogascima, Crvenom križu i dobrotvornoj udruzi za zaštitu divljih životinja.

Koncert je najavljen prošli tjedan, no imena izvođača potvrđena su u ponedjeljak.

Rock glazbenica Alice Cooper, koja idući mjesec stiže na turneju po Australiji, pridružit će se ostalim izvođačima, među kojima su kanadska pjevačica k.d. lang, australski pjevači John Farnham, Olivia Newton John, Tina Arena i brojni drugi.

Organizatori koncerta kažu da su karte za koncert, koje su se po cijeni od 100, 85 i 70 dolara, uz mogućnost dodatnog novčanog doprinosa mogle kupiti od ponedjeljka, planule te da su sve prodane.

najčitanije