Putopis iz Pariza u pjesmi i video spotu „Moj pad“

sisakportal-hr

261020211635292703.jpeg

Aktualni singl Filipa Dizdara, „Moj pad“ ovih dana dobio je i svoj vizualni identitet. U drugačijem i intimnijem izdanju, Filip je ovog puta ulogu redatelja za vlastiti video spot odradio iz osobne perspektive kroz nedavno putovanje u grad ljubavi, svjetlosti i umjetnosti….

Kako je Pariz djelovao na Filipa i njegovu glazbu, pogledajte u novom video spotu „Moj pad“:

‘Ovaj put odlučio sam se za nešto novo i za mali odmak od režije kakvu inače radim… Spot je kompilacija kadrova koje sam svakodnevno snimao na odmoru u Francuskoj, a s obzirom da je lokacija bilo zaista mnogo, moglo bi se reći da je spot putopisni J Ovog sam puta zanemario sadržaj, odnosno priču što mi je dalo mogućnost da se posvetim fotografiji unutar spota i tako ju stavim na prvo mjesto. Video spot je vizualno drugačiji od svega što sam dosad radio i nadam se da će se gledateljima svidjeti…’ – o novom, vlastitom video uratku, govori Filip Dizdar.

Autor glazbe i teksta pjesme „Moj pad“ Filipov je suradnik i kolega Alan Dović, dok se za mastering pobrinuo Andrej Lončarić. Nakon jako uspješnih pjesama koje su se našle na albumu ‘I dalje sanjam…’, a od kojih su „Sunce“, „Hodaš na rukama“ i „Bolje da ostaneš sama“ samo dio ovog glazbenog paketa, na red je došao i jedan intimniji broj.

Filipa Dizdara možete pratiti na njegovoj Facebook stranici i na Youtube kanalu.