Pseća oluja Urbana i četvorke u čak šest verzija!

db

Prije otprilike mjesec i pol dana, na početku izolacije i u jeku pandemije, Damir Urban i njegova Četvorka zadali su sebi, ali i publici zanimljiv zadatak – napravili su demo verziju pjesme, a zatim pozvali sve da zajedničkim snagama naprave finalnu verziju.

Ideja je bila da se publici, kolegama i prijateljima, u biti svima koji vole glazbu, a uživaju u svim segmentima njezina stvaranja, ponudi prilika da vlastitim doprinosom budu dio nesvakidašnje priče. Glavna poanta bila je zaokupiti ljude u vrijeme kada nas je bilo teško zaokupiti, a rezultati su – čista čarolija.

Dok je publika ideju Pseće oluje dočekala reakcijama punim divljenja, ljubavi, ali i suza, Urban je na svojim društvenim mrežama napisao: “Htjeli smo vas malo pogurati na posao, ispalo je da ste vi ‘spasili’ nas. Jer trud, talent, angažman, pažnja i ljepota kojima ste pristupili svojim izvedbama je zaista duboko dirljiva.”

I upravo sve to, ali i više, može se osjetiti i iščitati iz krajnjeg rezultata. Pseća oluja je stigla, pomest će vas količinom prekrasne energije – čak šest puta!
Naime, Pseća oluja je osim službene dobila još 5 verzija, jer nemoguće je bilo svu ljepotu stvaranja, ali i količinu ljudi stopiti u samo jednu. Tako je svaki član benda napravio svoju verziju pjesme i njoj pridružio neka već gotova video rješenja koja su pristigla, odnosno koja su sami napravili. Šestu verziju osmislio je dugogodišnji prijatelj i suradnik benda, Tomislav Torjanac, koji je ujedno zaslužan i za vizualno rješenje Pseće oluje.

najčitanije