Prljavci sele u Hit Records

sisakportal-hr

271020211635294527.jpeg

Obožavateljima nije potrebno podrobnije predstavljati Jasenka Houru, Mladena Bodalca i ostatak društva iz Dubrave, jer o njima se već godinama sve zna i sve je ispričano.

Činjenice o 36 godina glazbenog djelovanja, 14 studijskih albuma od kojih posljednji pod nazivom ‘Možda dogodine’ i singl ‘Djevojka od milijun dolara’ mjesecima ne silaze s top ljestvica, zalog su da popularni ‘Prljavci’ imaju još puno toga za reći, bolje kazati otpjevati!

Legendarni bubnjar Prljavog kazališta Tihomir Fileš izuzetno je zadovoljan raspletom događaja – „Osnova svega je da su razgovori trajali ravno 8 minuta. Hit Records bio je najbrži i najkonkretniji. Veselimo se budućoj suradnji koja će biti veliki izazov kako Prljavom kazalištu tako i Hit Recordsu“.

Zadovoljstvo dogovorom nije krio ni glavni urednik izdanja Hit Recordsa Miroslav Rus– „Velika je stvar dolazak Prljavog kazališta u Hit Records, ako znamo da je kod nas većina njihovih „starih“ albuma! Neviđena brzina postizanja dogovora svjedoči o obostranom povjerenju, koje je preduvjet zajedničkog uspjeha! Ponosni smo što smo postali dio tima Prljavog kazališta!“

A što nam novo spremaju dečki iz Prljavog kazlišta najavit ćemo vam vrlo skoro, a kažimo tek kako se ove godine obilježava 25. obljetnica legendarnog koncerta održanog 1989. na tadašnjem zagrebačkom Trgu Republike.