Preuvjerljiva tambura Kandžije i Golih žena!

db

Uoči zagrebačkog koncerta, zakazanog za 12.03.2016. u Tvornici kulture , Kandžija i Gole žene će putem svog YouTube/VEVO kanala publici pružiti uvid u aktivne pripreme za nastup na kojem će uživo predstaviti pjesme s albuma “Nema Labavo”.
” Od sada pa do koncerta u Tvornici, svakog utorka objavljujemo po jedan video s jednom od pjesama s albuma Nema labavo, u kojima će se vidjeti kako se pripremamo za koncert. Inače, oduvijek abnormalno puno skačemo na koncertima, ali sad smo baš ozbiljno shvatili naziv albuma i mnogi vrhunski sportaši će se iznenaditi kad vide tu izdržljivost, disciplinu, kondiciju i moć. Nema labavo. ”
Prvi u nizu video uradaka, koji će svakog utorka uoči koncerta osvanuti na službenom VEVO kanalu benda je ” Preuvjerljiva Tambura “.
” Uvijek su mi govorili zašto ne napravim nešto s tamburicama? I zašto ne napravim pravi reperski spot? I evo, konačno, napravili smo sve u jednom. ”

Album ” Nema labavo ” objavljen je krajem 2015. pod Universal Music Hrvatska i u rekordno kratkom vremenu uhvatio same vrhove godišnjih top lista najboljih izdanja godine. Prvi Kandžijin studijski materijal s pratećim bendom Gole žene stvaran je dvije godine, i sadrži ukupno 16 pjesama. Lirički moćan, inteligentan, duhovit i aktualan Kandžijin rap dobio je novu dimenziju ulaskom Golih žena u igru, a sad, s izrazitim adutima u rukama, s pravom pucaju na mjesto među regionalnim teškašima. Materijal s albuma prate i izvanredni videospotovi predstavljeni na možda najzanimljivijem YouTube/VEVO kanalu u regiji.
Album će široj publici uživo predstaviti 12.03.2016., u zagrebačkoj Tvornici kulture.

najčitanije