Premijera spota za Gibonnija

sisakportal-hr

271020211635294437.jpeg

‘Mirakul (live)’ treći je singl s najnovijeg Gibonnijevog koncertnog albuma ”LIVE”, nakon najavnog singla Slavim ove dane što si tu (live) , te Tolerance (live).
‘Mirakul’ je jedna od Gibonnijevih skladbi bez koje ne prolazi apsolutno niti jedan nastup, pa je tako bilo i na turneji Toleranca, tijekom koje je i zabilježena ova izvedba .
Iako u originalu uz Gibonnija ‘Mirakul’ pjeva Geoffrey Oryema, na turneji je u ovoj, ali i drugim izvedbama briljirala Maya Azucena, koja je pronašla svoje mjesto u srcu Gibonnijeve publike.
U novom videospotu također je prikazana fenomenalna atmosfera koja je vlada na Gibinim koncertima, a redatelj Matko Petrić odlično je naglasio ključne trenutke koji nose pjesmu, kao i energiju između Gibonnija i Maye.
Album ”GIBONNI: LIVE” jedno je od najprodavanijih domaćih izdanja od izlaska krajem prošle godine.
Osim CD-a na kojem se nalaze Gibonnijevi hitovi u novim live verzijama, ovo ekskluzivno izdanje uključuje DVD snimku zagrebačkog koncerta održanog u KC Dražen Petrović u sklopu Toleranca turneje u travnju 2010. godine.

Album LIVE (CD/DVD) možete potražiti na kioscima Tiska, u Tisak Media centrima, Dallas Music Shopovima, te na drugim brojnim prodajnim mjestima, kao i na www.dallasmusicshop.com

LEGALNI DOWNLOAD ALBUMA:
http://www.dallasmusicshop.com/album/domaci/gibonni/live/8586/