Postmodern Jukebox početkom lipnja na zagrebačkoj Šalati

Postmodern Jukebox, svjetski poznati glazbeni kolektiv koji obrađuje popularnu modernu glazbu u swing i jazz stilu, vraća se u Hrvatsku dvadeset dana ranije od prethodno najavljenog datuma. Ovog tjedna započinju svoju europsku turneju, pod nazivom “The Grand Reopening Tour”, u sklopu koje će 4. lipnja 2022. posjetiti Zagreb , točnije, Šalatu.

 

Postmodern Jukebox je 2011.godine utemeljio Scott Bradlee, javnost su privukli jedinstvenim i prepoznatljivim načinom izvođenja suvremenih hitova u vintage maniri.

Da su pronašli formulu za uspjeh, svjedoče impozantni brojevi followera na društvenim platformama, tako su na YouTubeu prešli brojku od 5,5 milijuna pretplatnika.

 

Najveći uspjeh bilježe obradama Radiohead, Billie Eilish, Macklemore i The White Stripes hitova “Creep”, “Bad Romance”, “Thrift Shop” i “Seven Nation Army”, a kolektiv ne staje s novim obradama.

 

Raznolika postava Postomodern Jukeboxa, sastavljena je od višestruko talentiranih glazbenika, u svakome gradu nastupa u drugačijoj formaciji, što doprinosi dinamici i kvaliteti svakog pojedinog showa. Što nas sve očekuje na Šalati, možemo samo nagađati, ali ono što sigurno znamo jest da će biti putovanje kroz muzički vremeplov.

 

Izvor: Muzika.hr/foto: Youtube screenshot

najčitanije