PORTO MORTO NA "LJETU U MSU"

Porto Morto2

 

Porto Morto je trenutačno najpotentniji i najpopularniji zagrebački bend,a i šire, naravno. Kao predvodnici plemena okupljenih oko kuće JeboTon uspjeli su se ne samo nametnuti medijima i pop konzumentima već stvoriti davno zaboravljenu atmosferu u gradu, atmosferu napetosti i erosa kada je riječ o rock sceni i “muvingu” na istoj.

Njihov glazbeni smjer kojeg je na trenutke nezahvalno definirati temelji se na mješavini art rocka, progresivnog popa i indie elektronike.

 

Nakon sjajno prihvaćena prva dva studijska albuma otvara treće poglavlje novom pjesmom „Čekam ih“! Radi se o najavnom singlu njihova sljedećeg albuma, kojeg prati i odličan spot. Porto Morto jedno je od najvećih iznenađenja u posljednje vrijeme što se domaće glazbene scene tiče.

 

Fantastično prihvaćen album „Portofon“ (2019.), s kojeg na prvu osvaja suradnja s Darkom Rundekom na singlu „Hodaj“, priskrbio im je tri nominacije za Porin. Prepoznatljivost grade i po naglašenom vizualnom izrazu koji je u detalje razrađen u videospotovima i na pozornici. Novim albumom i singlom najavljuju novi scenski identitet, ali i novu eru svoje karijere.

 

Tokom Ljeta u MSU ne propustite filmske projekcije, izložbe, plesne predstave Antisezone i program Animafesta, svjetskog festivala animiranog filma.

Ljeto u MSU  traje do 12. 7 2024.

 

Program 15. lipnja 2024. 

19.00 FILM 
Retro Boom; režija: Dalibor Platenik / Hrvatska / 2023. / 78 min

Do 19.00 IZLOŽBA
Zbirka kao glagol (postav MSU: Budućnosti; Drugarstvo; Tužne pjesme rata i aktualne izložbe iz ciklusa Okidači)

21.00 KONCERT
Porto Morto

 

Informacije za posjetitelje:

Ulaz u prostor koncerta od 20 sati; početak koncerta u 21 sat

Ulaznice – Porto Morto:

19 € do dana koncerta
23 € na dan koncerta

 

Ulaznice za Ljeto u MSU 2024. mogu se kupiti putem sustava Eventim.hr  i na recepciji MSU-a. Pojedninačne ulaznice nabavite na: https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/ljeto-u-msu-2024-zagreb-muzej-suvremene-umjetnosti-1424179/performance.html

 

Za kupnju ulaznica za 3 koncerta i popratnog programa po izboru, možete ostvariti 15% popusta. Za popust molimo javite se na info@eventim.hr

 

Izvođača Na ovogodišnjem Ljetu u MSU očekuje vas još:

Porto Morto; 15. 6. u 21 sat

Bad Daughter; 21. 6. u 21 sat

Vlatko Stefanovski; 28. 6. u 21 sat

Letu Štuke; 5. 7. u 21 sat

KOIKOI; 12. 7. u 21 sat

 

Ne propustite ni druge koncerte i ostale sadržaje Ljeta u MSU 2024.

Više informacija

 

Ljeto U Msu Naslovnica2

najčitanije