Pogledajte novi spot sastava Markiz u suradnji s Remi!

db

Priznati zagrebački rock bend Markiz objavio je novi singl i spot “Predaja” u kojem su ugostili popularnu pjevačicu grupe Elemental – Remi. Nakon kraće diskografske pauze pjesma “Predaja” najavljuje rad na novom albumu benda koji bi za diskografsku kuću Croatia Records trebao biti objavljen tijekom 2017. godine. Na mjesto pjevačice Markiza vratila se sjajna Red Ines, a njezin povratak komentirao je autor i gitarist benda Andrej Babić: “Ines se vratila, jer Markiz nije Markiz bez nje. Tu se nema što puno dodati. Nastavljamo dalje zajedno, još bolji i još jači nego prije”.

O suradnji s Remi, Andrej je izjavio: “Remi mi je svojevremeno puštala neke stare snimke iz vremena kad je imala punk bend. Posebno mi se svidjela ta jedna pjesma, pa sam predložio da ju uzmem, prekrojim i dodam neki novi dio ako mislim da je potrebno. Kad smo ju dovršili, pjesma se jako svidjela Ines i odlučili smo da ćemo ju zajedno snimiti. Mislim da je melodija pjesme spoj prepoznatljivosti onoga što Remi radi s Elementalom i onoga što radi Markiz”.
Ni Ines nije štedila na riječima komentirajući samu suradnju: “Budući da je prošlo dosta vremena otkad je bend zadnji put ušao u studio u ovom sastavu, postojala je određena doza nervoze, jer zapravo krećemo ispočetka, no uz fenomenalnog producenta i genijalku Remi, sve je prošlo lako i  zabavno. Ovo je Markizu prva ovakva suradnja i izuzetno mi je drago da se realizirala upravo s njom,  jer osim što je neosporno talentirana glazbenica i prekrasna žena, svakako je i jedna snažna i sposobna osoba koja se ne boji reći kako stvari stoje”.

najčitanije