Počinje "Rock in Vienna" !

db

261020211635268685.jpeg

Drugo izdanje najvećeg austrijskog rock festivala “Rock in Vienna” ove će godine od 3. do 5. lipnja uzdrmati bečki dunavski otok, a na festivalu će kao najveće zvijezde nastupiti njemački industrial metalci Rammstein, Iggy Pop i ikone metal glazbe Iron Maden, najavili su organizatori.
Posjetitelje bečkog festivala očekuju i nastupi finskog benda Apocalyptica, švedske elektro-metal skupine Pain, te švedskih garage rockera Mando Diao. Iz Njemačke se očekuju još i Eisbrecher, Powerwolf i Kreator. Amerika će biti zastupljena thrash metal legendama kao što su Slayer i Anthrax, a iz Švedske stiže pojačanje u obliku novih heavy metal zvijezda Ghost.
Na festivalu će nastupiti i The Wilde Lies, The Raven Age, Tremonti, Shinedown, Biffy Clyro, Gojira, Graveyard te mnogi drugi. Ljepši spol zastupat će finski Nightwish sa svojom pjevačicom Floor Jansen, te Juliet and the Licks koji su se ponovno okupili nakon šest godina.
Cijena trodnevne festivalske ulaznice iznosi 179,90 eura, dnevnih ulaznica 69,90 tj. 89,90 eura, a dvodnevna se karta može nabaviti po cijeni od 149,90 eura. Više o festivalskom programu može se potražiti na: www.rockinvienna.at

najčitanije