Pipsi predstavljaju novi singl „Većinom“ – novi album „Vesna“ izlazi 17. listopada

Pcvc 01 Foto Matej Grgić

Grupa PipsChips&Videoclips predstavila je danas novi singl „Većinom“ i pripadajući videospot. Nova pjesma najavljuje album „Vesna“ koji će biti objavljen u utorak, 17. listopada, a cijela diskografska akcija Pipsa dolazi u vrijeme kad je bend rasprodao 5 uzastopnih koncerata u klubu Sax.

 

Nakon odličnog singla „Pariz“ Pipsi pred samu objavu novog studijskog albuma predstavljaju pjesmu „Većinom“. Glazbu potpisuju Dubravko Ivaniš, čiji je i tekst, zatim Marko Levanić i Ivan Božanić, producent, dok su za miks bili zaduženi Pavao Miholjević i Jurica Ferina.

 

„Većinom“ doživljavam kao pospremanje i brzinsku rekapitulaciju gdje smo i što smo. Možda je tako najbolje startati s „Vesnom“ – na čisto, bez repova. I Gonzo je slično napravio s videom koji je reminiscencija na čitav niz spotova koje smo zajedno radili praktički od prvog dana benda“ – izjavio je povodom novog spota Dubravko Ivaniš. A u upravo video potpisuje autor najvećih i najznačajniih ostvarenja benda – Radislav Jovanov Gonzo. Materijal je montirala Anita Jovanov, a u snimanju su sudjelovali Dinka Vuković, Ivana Pavlović, Hrvojka Begović, Damir Klemenić, Lucija Ivaniš, Toma Medvešek i hulahopdžijska banda.

„Pariz“ i „Većinom“ najavili su novi studijski album Pipsa imena „Vesna“ koji stiže 17. listopada. To je prvo dugačko izdanje benda nakon deset godina i nagrađivanog remek-djela „Walt“. Prvi koncerti na kojima će se nove pjesme moći čuti uživo nakon objave planirani su od 7. do 11. studenog u zagrebačkom klubu Sax. Petodnevna rezidentura Pipsa u Palmotićevoj je rasprodana.

 

 

foto: Matej Grgić

najčitanije