Pink Studio glumi namještaj

sisakportal-hr

261020211635292570.jpeg

povezane vijesti

O jednoj pomalo atipičnoj ljubavnoj pjesmi, jedan pomalo atipičan bend, snimio je pomalo atipičan spot.  Pjesma je „Kako ćemo reći mamama?“, bend je Pink Studio, a spot je snimljen u samo jednom kadru, kako to izgleda možete pogledati na našem portalu:

Ideja redateljice Kristine Jakovac Bangoura bila je prikazati međusobnu podršku, samodostatnost, ispreplitanje i trajanje. Kako u glazbenom, tako i u životnom smislu pa tako Pink Studio u spotu glumi namještaj.

„Imati ispred sebe ljude koji bez ikakvog problema glume namještaj u razrušenoj sobi samo zato jer se vama učinilo kao zgodna ideja – veliki je kompliment za mene. Doduše, ne znam je li do ideje ili činjenice da u takvim situacijama znam malo i poviknuti. No, kako bilo, spot je tu.“ komentira redateljica Kristina Jakovac Bangoura.

Spot za „Kako ćemo reći mamama?“ treća je suradnja Pink Studija i Kristine. Iako je spot izašao par dana nakon Majčinog dana, svejedno je posveta svim mamama, njihovim bezuvjetnim ljubavnima, tugama i snovima na čekanju.

Pink Studio možete pratiti na njihovom Facebooku.