Petar Grašo čestitao Božić i fanove pozvao na svoj koncert u Sisku na sam Dan zaljubljenih

Foto Mario Poje

Fanovi Petra Graše broje dane do njegovog velikog koncerta u Sisku koji će se održati na sam Dan zaljubljenih, 14. veljače u Sportskoj dvorani Zeleni brijeg, s početkom u 20h.

 

Petar Grašo jedan je od najvećih estradnih umjetnika u Hrvatskoj, kantautor, pjevač, autor brojnih hitova koje je izveo sam ili ih je napisao za svoje kolege na sceni. A Petar se već punom parom priprema za valentinovski koncert u Sisku, gdje će u novoj dvorani na Zelenom brijegu izvesti svoje ponajveće ljubavne hitove i mediteranske balade koje su svojevrsni zaštitni znak karizmatičnog Splićanina.

 

Od aktualnog hita i dueta s Ninom Badrić „Nemoj“, do njegovih uspješnica i balada „Jel’ ti reka ‘ko“, „Ako te pitaju“, „Moje zlato“, „Voli me“, „Volim i postojim“, pa sve do onih starijih ali podjednako omiljenih pjesama „Ljubav jedne žene“, „Nisam više ja sa njom“, „Sad te se samo rijetko sjetim“, „Trebam nekoga“ i mnogih drugih. U mnogim Grašinim pjesmama uživamo već desetljećima, a on je s rasprodanim arenama i prestižnim koncertnim dvoranama u cijeloj regiji već pune dvije godine postojano na samom vrhuncu svoje bogate karijere.

 

Petar Graso

 

Iako je ovih dana u pripremama oko koncerata koji ga očekuju do kraja tekuće godine, Petar nije propustio od srca čestitati Božić svim svojim fanovima u Sisku, Petrinji i okolnim gradovima Sisačko-moslavačke županije.

 

„Dragi moji, sretan Božić i želim Vam sve dobro svijeta! Uskoro se družimo u Sisku i to na sam dan zaljubljenih!“, poručio je Grašo. A ususret Božiću, svakako je zanimljivo spomenuti i da je Petrova „Fritula“ koja se ovih dana ne skida s play lista radijskih programa, jedna od najpopularnijih modernijih božićnih pjesama u hrvatskom radijskom eteru.

 

Ulaznice za koncert Petra Graše u Sisku 14. veljače u pretprodaji se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr, a svakako je važno naglasiti da je već gotovo pola dvorane rasprodano, pa bi ovaj koncert mogao već u siječnju biti rasprodan!

 

Foto Mario Poje1

FOTO: Mario Poje