Otkud ti

sisakportal-hr

261020211635287512.jpeg

Zagrebački hard rock bend Vulkan predstavio je novi singl “Otkud ti”!

Kao i ostale pjesme s albuma Vulkan, i pjesma “Otkud ti” snimljena je uživo u studiju, bez dodatnih nasnimavanja, što je dodatno stvorilo dojam iskrenosti i ranjivosti u ovoj hard rock ljubavnoj baladi.

Prethodni singlovi “Ja nisam tvoj”, “Lud napaljen” i “Turbo blues” pokazali su da ovi iskusni rock glazbenici svoju karijeru planiraju graditi na kvalitetnim tekstovima i bezvremenskim riffovima, dok novim singlom “Otkud ti” planiraju konačno osvojiti i radijske etere diljem Hrvatske i regije u kojoj su već sada i više nego poznati.

Za tekst pjesme zaslužan je Toni Janković, dok su glazbu napisali članovi benda Zlatan Čehić Ćeha, Mario Zidar i Robert Jurčec te Ivica Janković.

“Toni nam je došao s tekstom i nekoliko akorda, a na nama je bilo da napravimo glazbu i aranžman. Kad smo završili pjesmu, mislim da je Toni bio prilično iznenađen, a siguran sam i da je zadovoljan jer bismo u suprotnom sigurno zaradili kritiku. “Otkud ti” je ljubavna balada i sigurno nije tipična za Vulkan ali, znate kako stoje stvari. Mi smo rock bend. A svaki rock bend mora napraviti i rock baladu!” – ispričao je Robert Jurčec.

najčitanije