Novo na Sisačkom: Gibonni - Bella figura, bella pitura

db

Nakon objavljenih i odlično prihvaćenih singlova “Onako, od oka”, “Gdje to piše?”, “Sreća” i “Udica”, uoči koncerta u Opatiji stiže novi Gibonnijev singl: Bella figura, bella pitura

Do velikog koncerta Olivera i Gibonnija na opatijskoj Ljetnoj pozornici ostalo je više od tri tjedna, a sudeći po iznimnom interesu publike bit će ovo još jedan rasprodani koncert turneje “Familija Live”.
Na jednoj od najljepših pozornica na otvorenom Oliver i Gibonni priredit će u subotu 17. lipnja pravi vatromet emocija. Osim pjesama s aktualnog albuma “Familija”, koji je nagrađen sa šest Porina, među kojima i u prestižnoj kategoriji za “Album godine”, dugogodišnji prijatelji i suradnici u Opatiju donose i bezvremenske hitove zbog kojih i jesu jedni od najvećih glazbenika na ovim prostorima.
Vrhunska produkcija i scenografija te izvanredni vokali dvojice glazbenika ostavili su odličan dojam na mnogobrojnu publiku te predstavljaju savršenu kombinaciju za otvorenje nove sezone koncerata na predivnoj Ljetnoj pozornici.

najčitanije