Novi singl Boe i koncertna promocija albuma "Indigo"

sisakportal-hr

Krajem prošle godine, grupa Boa objavila je svoj osmi album „Indigo“, najavljen uspješnim duetima „Uspomena sna“ s Ivanom Kindl i „Pravo vrijeme“ s Massimom. Danas donose novi, treći po redu singl „Lagano“, kojim najavljuju veliku koncertnu promociju novog albuma u popularnom Vintage Industrial Baru u četvrtak, 20. ožujka.

U pjesmi im se ponovno pridružio kolega i prijatelj Massimo, ali ovog puta u ulozi gitarista. Suradnja se dogodila sasvim spontano.

„Massimo je došao u studio radi dogovora oko gostovanja na pjesmi „Pravo vrijeme“ pa me zamolio da mu pustim i neke druge pjesme. „Lagano“ mu se jako svidjela i odmah je pitao je li imamo gitaru u studiju jer ima ideju za solo. Sve se odvijalo filmskom brzinom, a u ishodu možemo zajedno uživati!“ – komentira Mladen Puljiz.

Za realizaciju pjesme zasluženi su svi članovi Boe pa su tako autori glazbe Mladen Puljiz i Slavko Remenarić, stihovi Slavko Remenarić, aranžman Mladen Malek, Mladen Puljiz i Slavko Remenarić, back vokal Jadranka Krištof, a glazbeni producent Mladen Malek u čijem studiju je i snimano.