Novi album Brucea Springsteena od danas vani, autobiografija od utorka!

db

27. rujna, utorak, u 18:30 sati, održat će se promocija najiščekivanije knjige godine, autobiografije Brucea Springsteena “Born To Run” i novog CD-a “Chapter and Verse”. Autobiografija tog dana izlazi u cijelom svijetu, a na druženje u zagrebačkom klubu Vinyl stižu prvi primjerci hrvatskog izdanja. Bit će to i posebna prigoda gdje će svi koji dođu moći po posebnoj cijeni kupiti knjigu i CD.

Knjigu i CD će predstaviti:
Aleksandar Dragaš, glazbeni kritičar
Lada Furlan Zaborac (The Bambi Molesters), prevoditeljica
Adriana Piteša, urednica
Branko Komljenović, direktor Menarta

Inače Bruce Springsteen danas, 23. rujna 2016. slavi 67. rođendan i objavljuje novi album “Chapter and Verse” koji prati najiščekivaniju knjigu godine, autobiografiju “Born To Run”.
Autobiografija „Born to Run“ bit će otkriće svima koji su ikada uživali u Bruceu Springsteenu, no ova je knjiga puno više od memoara legendarne rock-zvijezde. Ovo je knjiga za radnike i sanjare, roditelje i djecu, ljubavnike i usamljenike, umjetnike, čudake ili za svakoga tko je ikad želio biti kršten u svetoj rijeci rock ‘n’ rolla. Springsteen je na autobiografiji radio posljednjih sedam godina. Rijetko je koji izvođač ispričao vlastitu priču s toliko snage i zamaha. Poput brojnih njegovih pjesama autobiografija Brucea Springsteena napisana je liričnošću jedinstvenog umjetnika i mudrošću čovjeka koji je duboko razmišljao o svom iskustvu.

Album ´Chapter and Verse’ prati autobiografiju i uključuje 18 pjesama od kojih pet još nikada nije bilo objavljeno. Springsteen je odabrao pjesme koje reflektiraju teme i dijelove autobiografije.
Izdanje je dostupno kao CD i ploča, uključuje rijetke fotke i stihove, a u prodaji je od danas, 23. rujna.

najčitanije