Nogometna utakmica (U zaleđu)

sisakportal-hr

271020211635293277.jpeg

Kakvi problemi muče žensku populaciju usred nogometnog ludila objasnit će vam djevojke iz grupe GELATO SISTERS!

Upravo su snimile i objavile pjesmu “Nogometna utakmica (U zaleđu)” no, za razliku od ostalih pomalo predvidljivih loptajućih pjesama, ovdje se radi o ženskim problemima i pogledima kada je nogomet u pitanju!

Gelato Sisters su atraktivni ženski trio koji svoj izričaj bazira na djelovanju legendarne grupe The Andrews Sisters. Standardi swinga 30-ih i 40-ih godina poput “In the mood” ili “Boogie Woogie Bugle Boy” već su sastavni dio njihovog repertoara, ali trio se nije tu zaustavio nego koketira i sa zvukom ženskih grupa pedesetih i ranih šezdesetih godina. Iza njih je božićni singl i spot “Tiha noć”, a široj publici prvi puta predstavile su se na projektu grupe Swingers “Božićna ekstravaganca”.

Glazbu su potpisali Robert Mareković i Dinko Stipaničev, dok su tekstualni dio zajedničkim snagama napisali Jana Fabijanić i već spomenuti Robert Mareković.

Producentski dio odradio je Filip Vidović kojeg poznajemo po tonskoj ali i producentskoj suradnji s mnogim našim poznatim izvođačima (2 Cellos, Nina Badrić, Swingers, Massimo…).