Nakon 22 godine Gibonni i Oliver imaju novi zajednički singl!

db

261020211635268053.jpeg

Oliver i Gibonni predstavljaju novi singl, duet „Sreća“ sa zajedničkog albuma „Familija“ (Aquarius Records). Album je objavljen u travnju i u svega dva mjeseca ostvario je dijamantnu nakladu.
Glazbenici koje uz veliko prijateljstvo vežu i brojne glazbene suradnje i međusobna gostovanja na koncertima posljednji duet objavili su prije 22 godine.

Singl „Sreća“ ukratko je predstavio sam autor: „Tema ove pjesme je malo kao hod po tankom ledu jer je u biti autoironična, ali sad slušam komentare prijatelja, publike i vidim da će ju svatko shvatiti na svoj način“, našalio se Gibo pa nastavio: „Uvik je to posebno iskustvo snimiti duet s Oliverom zato jer ima vokal prepoznatljiv među milionima izvođača i svaki put unese sebe u pjesmu kao da je njegova.Obojica smo stvarno zadovoljni kako je ovo ispalo. Imao sam priliku nekoliko puta izvesti ‘Sreću’, doduše sam na koncertima i na prvi start teme, melodije publika odmah reagira, znaju tekst, prijatno me to iznenadi.“

Sve pjesme na albumu napisao je Gibo, a album je nastajao malo na Korčuli, malo u Splitu, kroz dvije godine druženja, dugih razgovora i puno glazbe.
Skladbe s albuma već su dobro poznate publici, a prvi zajednički koncert kojim će Oliver i Gibonni promovirati zajednički album održat će se 27. kolovoza u pulskoj Areni. Dva i pol mjeseca uoči koncertog datuma rasprodan je cijeli kontigent ulaznica za fan pit, a pred rasprodajom su i tribine. Publika je potvrdila da s nestrpljenjem iščekuje ovaj koncertni spektakl, a Oliver i Gibonni obećali su na koncertu, uz pjesme s albuma „Familija“, izvesti i brojne druge pjesme kojima su obilježili živote svoje publike.

najčitanije