Najpromiskuitetniji festival je ....

db

Britanski sex shop Lovehoney proveo je anketu među posjetiteljima festivala i objavio koji su to britanski festivali najpromiskuitetniji.

Od tisuću ispitanika, njih 34% navelo je Glastonbury kao najbolje mjesto za ‘pohvatati se’ s potpunim strancem, a kad smo već kod ovog festivala, na današnji dan 1970-e održano je prvo izdanje ovog festivala i između ostalih su nastupili Marc Bolan, Ian Anderson, Keith Christmas, Quintessence, Amazing Blondel i Sam Apple Pie. Na drugom mjestu je dance festival Creamfields koji je dobio 13% glasova, a rockersko-metalski Download 10% glasova.

Što se glazbenika na pozornici tiče, Rihannine pjesme će vas najbrže dovesti u odgovarajuće raspoloženje, zatim Red Hot Chili Peppers i Adele, dok su, primjerice, Iron Maiden na sedmom mjestu. “Seks, blato i rock’n’roll – to je zbilja prosječnog Britanca na festivalu” kaže glasnogovornik Lovehoneya.

R&B je žanr koji ‘festivalci’ najviše vole za svoje aktivnosti, dok drugo mjesto dijele rock i dance žanrovi. Metal je peti, a rap posljednji.

Istraživanje otkriva da je 43 posto posjetitelja festivala imalo spolni odnos na festivalu, s tim da su im šatori i automobili bili omiljena mjesta za takve susrete.

Za kraj istraživanja, više od petine ispitanika ponijelo je na festival nekakvu igračku za seks, svaka šesta osoba imala je na festivalu odnos s više od jednom osobom, a svaka peta ‘spavala je’ s njoj nepoznatom osobom.

Promiskuitetni festivali:
Glastonbury 34%
Creamfields 13%
Download 10%
T in the Park 9%
V Festival 8%
The Secret Garden Party 7%
Leeds 6%
Isle of Wight 5%
Reading 4%
Bestival 2%
Latitude 1%

Najbolji glazbeni žanr:
R&B 25%
Dance 22%
Rock 22%
Indie 11%
Metal 8%
Pop 6%
Rap 1%

Najbolji headliner za uvođenje u raspoloženje:
Rihanna 30%
Red Hot Chilli Peppers 17%
Adele 10%
Coldplay 9%
Muse 7.5%
Queen 7%
Iron Maiden 6.5%
Kasabian 5%
The Cure 3%
Justin Bieber 2%

Najbolje mjesto:
Šator
Automobil
Kamper
Izolirano mjesto negdje u prirodi
Nomadski šator
Backstage
Šator za ples
Među publikom
Prijenosni WC

najčitanije