Najava dugo očekivanog albuma grupe BeGini

sisakportal-hr

Begini, mladi bend u usponu, hrvatskoj su se publici, prije nepune dvije godine, predstavili pjesmom „Za sve moje bivše“. Pjesma koja je u vrlo kratko vremena postala veliki hit, na koncertima Begina i dan danas izaziva velike ovacije, a na stranicama Youtubea broji gotovo 2 milijuna pogleda!
Da Begini nisu jedan od onih izvođača koji bi se zadovoljili instant slavom, dokazuju pjesme koje su uslijedile ovom hitu; „Da si tu“, „Obriši suze“ (ft. Ivan Zak), „Dolazi trideseta“ i „Napala me s leđa“. Upravo reakcije na ove pjesme ukazuju na činjenicu da ovaj mladi i inovativni tamburaški bend već ima provjerenu, ali i brojnu publiku koja prati njihov rad.

Ništa manje ne očekuje se ni od novog singla „Kad si birala“ kojeg prati i video spot u režiji Darija Godića kojeg možete pogledati na našem portalu.

Spot sniman u predivnom ambijentu pulskog ”Doma hrvatskih branitelja” ovog puta donosi ponešto elegantnije izdanje od onih do sada viđenih. Tu sliku upotpunile su djevojke iz plesnog kluba ”Cool Step” iz Pule, a da bi stilski bile usklađene s dečkima iz Begina, pobrinuo se već poznati stilist Ivan Friščić. Autor glazbe, teksta i aranžmana još jednom je dugogodišnji kolega i prijatelj, glazbenik Ivan Zak.