MTV objavio nominacije za MTV EMA!

db

MTV je jučer objavio nominacije za 2016 MTV EMAs dodjelu nagrada, koja će se ove godine održati u Rotterdamu u nedjelju, 6.11.2016.
Popis nominiranih predvode Beyoncé i Justin Bieber koji će se nadmetati u čak pet kategorija. U stopu ih prate Adele, Coldplay, Lukas Graham i Shawn Mendes, koji su dobili po četiri nominacije. Šansu da osvoje po tri MTV EMA nagrade imaju Rihanna i Drake, koji se zajedno natječu u kategoriji Najbolja pjesma s hit singlom “Work”. Pored njih, za titulu vlasnika Najbolje pjesme natječu se još i Adele sa pjesmom “Hello”, Justin Bieber sa singlom “Sorry”, Lukas Graham s baladom “7 Years” i Mike Posner sa ljetnom himnom “I Took A Pill In Ibiza”. Nominirani u ovoj kategoriji otkriveni su u videu mladog španjolskog pjevača i internet senzacije, Leroya Sancheza, koji je izveo mix njihovih pjesama.

Od jučer je počelo i glasanje za nominirane izvođače u MTV Best Adria Act kategoriji. U utrci za titulu najboljeg regionalnog izvođača nalaze se Elemental, Luce, S.A.R.S., Siddharta i Toni Zen.

najčitanije